Nejnovější recenze ze sekce Doplňky stravy na vlasy, nehty, pleť
VENIRA PREMIUM kolagenový drink pro vlasy, nehty a pleť, mix 3 příchutí lesní plody, meloun, jahoda-limetka, 30 sáčků
- výhoda 3 příchutí, super na otestování a pak už třeba jen kupovat tu nejoblíbenější
- praktické balení v sáčcích
- tato sada zrovna obsahuje celkem sladké příchutě, meloun je velmi sladký, jahoda a limeta je také dost sladká a chutná stejně jako samotná příchuť jahody, příchuť lesní směs je z těchto za mě nejlepší - není tak sladká
Super na vyzkoušení příchutí, na začátek určitě doporučuji koupit nějakou z těchto sad, kde je víc příchutí, protože ne všechny každému sednou. Účinky kolagenu od Veniry však zatím po 3 měsících nevidím, tak uvidím ještě třeba 3 měsíce a kdyžtak zkusím něco jiného.
- dobrá chuť bez "umělého ocasu"
- není tak sladký jako například jahoda a meloun
- méně složek než premium verze kolagenu
Doporučuji, sice má méně složek než premium verze, ale chutná velmi dobře bez chemického ocasu jak je často u kolagenů zvykem. Tato příchuť se povedla, není přeslazená. Účinky však zatím nepozoruji ani po 3 měsících, vlasy, nehty i pleť mám stále stejné, takže účinky nemohu zatím hodnotit. Příště zkusím jinou značku.
- celkem výrazná chuť
- nemá takový ten umělý ocas
- je dost sladký i v objemu 500 ml
- chutí i vůní mi spíš připomínal jahodu
Tato příchuť není špatná, ale za mě je hodně sladká i v objemu 500 ml, pokud by nebylo uvedeno, že se jedná o meloun, klidně bych tipla, že je to jahoda i podle vůně. Znovu bych tuto příchuť nevolila, protože vím, že Venira má i méně sladké - nejlepší je příchutě prozkoušet v baleních po sáčkách, kde je více příchutí. Za mě nejlepší asi meruňka a lesní ovoce, které mi přijdou nejméně sladké.
Venira Premium kolagenový drink pro vlasy, nehty a pleť 324 g limitovaná letní edice, ledový broskvový čaj
- chuť je nevýrazná
- dvě odměrky patří jen do 200 ml oproti jiným kolagenům, kde je to až 500 ml
Tato příchuť mě nezaujala, je hodně nevýrazná a chuť tam téměř necítím, možná tak ve 100 ml. Rozhodně jsou lepší příchutě kolagenů od Veniry
- Skvělá chuť
- Viditelné výsledky po 1 měsíci pravidelného užívání.
- Velmi rychlá doprava
Denní dávka v sáčku - super, praktické do kabelky
- Vyborna chut
- Pro zpevnění nehtů a vlasů , spokojenost
- Produkt je velmi dobře snášen.
- výborná chut
- Funguje, nebolí mě klouby, vlasy rostou
- Bez chuti tedy rozhodně není
- Nepříliš dobrá rozpustnost
- funguje
- dva typy kolagenu
Obsahuje dva typy kolagenu, jinde jsem toto nenašla. Chuť přijatelná, vynikající to není, což u kolagenu bývá, ale tento se dá vypít a pachuť je minimální. Patří mezi levnější výrobky v této kategorii, což cením. Užívám kolageny (různé, výrobky střídám) už několik let a rozhodně je to na mé zralé pleti znát, samozřejmě v dobrém :-). Proto doporučuji :-)
- Přírodní složení produktu je pro mě opravdu důležité již užívám pravidelně a rozhodně mám krásné a pevné nehty, vlasy mám geneticky jemné ale určitě na nich je vidět péče kterou používám od Tomase Arsova, určitě stojí za vyzkoušení a cena za to odpovídá kvalitě
žádné
Přípravek funguje jak má na vlasech i nehtech je to znát.
Dóza je moc velká průhledná a jen z poloviny plná, vypadá jako by si někdo odsypal. Jako dárek nepůsobí dobře.
- zajimave slozeni v peknem baleni
- zobeazuje se produkt Natures Kolagen 500 mg typ II 100% mořského původu 90 kapslí, ktery nebyl zakoupen, divne!
- Produkt jsem již minulosti užívala. Velká spokojenost, proto jsem objednala znovu. Pomohl mi zastavit velké padání vlasů v důsledku ozařování. Velmi doporučuji. Cena odpovídá kvalitě.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »