Nejnovější recenze ze sekce Doplňky stravy na vlasy, nehty, pleť
- Přestaly padat vlasy a zlepšila se i jejich kvalita
zatím malý efekt, ale užívám krátce. zhodnocení až za měsíc. HanaKazdová
- Užívám sice krátce, cca měsíc a vlasy mi padají mnohem méně.
- Vlasy jsou silnější a živější
- Mám i pevnější nehty
- Není to úplně nevýhoda, ale nemohu užívat na lačno. Když si vezmu na prázdný žaludek, dělá se mi trochu zle. Ale jakékoliv jídlo to hned vyřeší.
Tablety budu určitě užívat dál. Už mám koupené další balení.
Beru léta na nehty a pomáhá.
- cena-vydrží dva měsíce, kvalitní kolagen, už po prvním balení jdou vidět rozdíly na mé pokožce a vlasech, teď užívám druhé balení a jsem s ním moc spokojená, žádná pachuť rybiny , dobře se rozpouští.
- Zlepšení pleti i kvality vlasů, viditelné po dvou měsících, všimly si i kamarádky.
Rychle mi po výrobku rostou vlasy a rostou mnohem kvalitnější. Doporučuji. Po porodu cca ještě 1 rok mi hodně padaly vlasy. Po tomto výrobku týden co týden postupně přestaly padat míň, až se padání spravilo :) Ale chce to používat pravidelně 1x denně. Používala jsem půl roku a zase jsem začala :)
Užívám teprve cca měsíc, takže nemůžu sdělovat recenzi, to se projevuje na suplementech až tak za tři měsíce. Zkouším, protože jsem kdysi užívala obě složky zvlášť.
kvalita zpracování
- dobrá forma
kvalitni vyrobek
- Příznivě působí na pleť.
Myslím, že na pleť působí příznivě, zatím neužívám dostatečně dlouho, abych si byla jistá. Ale určitý příznivý účinek pociťuji už po 3 týdnech.
Jen nevím, proč 30 tobolek se krčilo na dně asi dvoudecilitrové skleničky, po vybalení jsem myslela, že je to nějaký omyl. Vypadá to dost komicky, tobolky pokryjí jen dno :-D
- Pomáhá
uzivam dlouhodobe, zvysuje kvalitu vlasu
- Zdá se mi že mi tolik nepadají vlasy a i trošku podrustaji
- Preparát pomáhá, jsem spokojená.
- Funguje,alespoň půl roku pravidelně užívat.Rostou nové vlásky
- Český výrobek
- Cenově dostupný
- Jen nepříjemný zápach
- Po třech měsících užívání se mi skoro ztratila Celulitida,mám jemnější pleť,více rostou vlasy a nehty,má výbornou chuť jak Mango,tak Limetka - v sáčcích je to super balení na cesty
nakupuji hair Booster 2x do roka,moje kadeřnice chválí kvalitu mých vlasů
+ používám delší dobu
+ spokojenost
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »