Nejnovější recenze ze sekce Doplňky stravy na vlasy, nehty, pleť
Venira Premium kapsle pro vlasy, nehty a pleť 40denní kúra 80 kapslí
Přidáno: 26. září 2024
(naposledy upraveno 26. září 2024)
Zakoupeno v Dr. Max lékárna
- Super
Venira Premium kolagenový drink pro vlasy, nehty a pleť jahoda-limetka, černý rybíz, malina 30 sáčků
Produkt je na mě až moc sladký, jinak ok.
Vše v pořádku.
ANO
Asi jediný produkt na trhu, který opravdu pomáhá při padání vlasů.
Užívám na doporučení kožní lékařky.
Užívám na doporučení kožní lékařky. Efekt se dostavil. Nepadají tolik vlasy a nelámou se hodně nehty.
- viditelný výsledek
- používám již delší dobu, krásné a pevné nehty, vlasy rostou jako nikdy předtím a čistá pleť. Nemohla jsem vybrat lepší produkt
Tomas Arsov 2x HAIR GUARD 90 kapslí
Věrka Horváthová
Přidáno: 25. září 2024
(naposledy upraveno 25. září 2024)
Zakoupeno v Shop Tomáš Arsov
- Mám nově, ale věřím že pomůže Tomas Arsov už jsem měla první vitamíny a zlepšení pleti, kvalita vlasů ..určitě doporučuji, stojí rozhodně za vyzkoušení, skvělé složení produktu
Skvělé
Tento Collagen miluji a výsledky jsou znát
Příjemný rozpustný drink
trochu se mi zlepšily nechty a vlasy
Anna Brandejs Collagen+ 11 150 tobolek
Přidáno: 23. září 2024
(naposledy upraveno 23. září 2024)
Zakoupeno v ANNA BRANDEJS
- objednávám už po několikáté, jsou vidět výsledky. Pleť je hladší, více vypnutá. Na zádech byly dříve pupínky, nyní ani památka. A vitamíny zřejmě fungují, nejsem vůbec unavená, mám spoustu elánu. Funguje tak jak má. Jsem s tímto produktem velmi spokojená
vysoká cena
pět tobolek za den- stačila by jedna až dvě
zatím užívám první týden, coý je brzy na jakékoliv hodnocení
- Složení vypadalo dobře..
- .. než jsem zjistila, že je tam sukraloza.
Proč mají všichni potřebu, zdraví prospěšné doplňky zabít nějakým škodlivým sladidlem. Jestli si to někdo potřebuje osladit ať si osladí sám. Já si to kvůli obsaženému sladidlu nekoupím.
Venira Drink kolagenový nápoj pro krásné vlasy nehty a pleť sáčky 30 x 6,3 g meloun, jahoda, lesní plody
- Objednáno už po několikáté a chutná výborně, dobře se rozpouští. A výsledky jsou vidět.
Vitamínový komplex na vlasy ,nehty, pleť mám už asi po třetí a jsem velmi spokojena s výsledkem.Známým tento i jiné produkty,které si z de Natury kupuji vždy vřele doporučuji .
Produkty od této firmy jsou velmi kvalitní a výsledky jsou vidět po pár týdnech.Cena je skvělá a odpovídá kvalitě.Vhodný pro všechny ,jež hledají kvalitní vitamíny za dobrou cenu a s viditelným účinkem.
- Věřím, že mi tyto kapsle pomůžou!
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »